17 Temmuz 2018 Salı

Ar-Ge Proje Pazarı” Ödülleri Sahiplerini Buldu

22 Mayıs 2018 Salı 15:29 tarihinde eklendi | 37 defa okundu

“Ar-Ge Proje Pazarı” Ödülleri Sahiplerini Buldu

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen “Ar-Ge Proje Pazarı Yarışması” sona erdi.

35 prototip ve 47 iş fikrinin yer aldığı yarışmada, “En İyi Prototip Ödülü”nü “İlaç Taşıyıcı Sistemler Olarak Yeni Nano Malzemelerin Geliştirilmesi” isimli çalışma ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Ali İhsan Karaçolak liderliğindeki proje ekibi kazandı.

“En İyi İş Fikri Ödülü”nün sahibi ise  “Altı Eksenli Endüstriyel Robot Kol Projesi” isimli çalışma ile Süleyman Demirel Üniversitesinden Mert Çeker liderliğindeki proje ekibi oldu.

“Jüri Özel Ödülü”nü “Füze Başlıklarında Kullanılan Grafitizasyon Derecesi Yüksek Grafit Karbon Kumaş Üretimi” isimli çalışma Akdeniz Üniversitesinden Prof. Dr. Numan Hoda liderliğindeki proje ekibi aldı.

Yarışmanın düzenlenme aşamasında vermiş oldukları desteklerden dolayı Göller Bölgesi Teknokenti, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı ve MAKÜ-BAKA Teknokentine ve üniversitemiz öğrencisi Abdülkadir Gülpınar liderliğindeki İnovatim Öğrenci Topluluğuna teşekkür ederiz.