İş Dünyası Buluşmaları Devam Ediyor

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesince düzenlenen “İİBF İş Dünyası İle Buluşuyor” etkinliğine ITSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Hediye Un Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi, İşte Kadın Kooperatif Başkanı Zuhal Emine Büyükçulcu konuk oldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yaşamı hakkında bilgiler veren Zuhal Emine Büyükçulcu, hayatının her aşamasında kendi parasını kendi emekleri ile kazanmayı amaç edindiğini, hedeflerine babasının verdiği öğütler ile ilerlediğini söyledi. Geçmiş yıllarda kadının çalışma hayatındaki rolünün daha az olduğunu belirten Büyükçulcu, “Kendimi her zaman geliştirmeyi hedefledim. Eğitimlerimi tamamladım, ulusal uluslararası etkinliklere katıldım. Birçok projeyi hayata geçirdim.” dedi.

Yayın Tarihi: 27/11/2022