Isparta'nın İK'cıları 4. Kez Toplandı

Üniversite-sektör-öğrenci işbirliğine yönelik olarak düzenlenen İnsan Kaynakları Platformu’nun dördüncüsü 24.02.2022 tarihinde Kirazlıdere Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İŞKUR Isparta İl Müdürlüğünce düzenlenen platforma SDÜ İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, SDÜ Kariyer Merkezi, İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi, ISUBÜ Kariyer Merkezi, İŞKUR uzmanları ve sektörden çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

Toplantıda Isparta’nın nitelikli insan gücü ihtiyacının üniversiteler işbirliğinde değerlendirilmesi, insan kaynakları birimlerinin güçlendirilmesi, öğrencilerin mezun olduktan sonraki kariyer planlamalarına destek faaliyetlerinin uygulanması ve lisansüstü eğitimin yaygınlaştırılması konuları üzerinde duruldu. Bu kapsamda SDÜ İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü, İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü arasında yapılacak protokol değerlendirildi. Ayrıca 18-19 Mart 2022 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan GÜNKAF 2022’ye ilişkin bilgilendirme yapıldı. Toplantı sektör temsilcilerinin bilgi, deneyim ve önerilerini paylaşması ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 03/03/2022